Total renovering utvändigt i Torslanda

Välkommen till DRM - Bygg!

Skulle du behöva professionell hjälp med total renovering utvändigt?

Visst är det skönt att kunna anlita en firma som gör en rad olika uppdrag åt en utan att behöva betala olika företag för diverse saker och få en dyr kostnad i slutändan? Detta är en sak som DRM – Bygg tänkte på när firman startades. Vi sitter i Göteborg och utför tjänster inom både lokalvård och renoveringsarbeten. Vi kan således göra en total renovering invändigt, en total renovering utvändigt och samtidigt städa ditt hem eller dina lokaler.

Våra uppdrag

Det finns inte mycket vi inte kan göra för dig. Inom våra tjänster ingår allt inom snickerier, fönsterbyten, målning och tapetsering, köksomvandlingar, golvläggning, isolering, altanbyggen och fasadrenovering och puts. Det enda vi inte tar oss an är badrum, men vi hjälper å andra sidan till med att förmedla den bästa kontakten inom den biten. Vill du enbart att vi utför en av dessa tjänster åt dig eller vill du att vi skaffar fram en skräddarsydd lösning? Hör med oss så ser vi hur vi kan fortskrida.

Genom att använda detta formulär accepterar du att DRM - Bygg lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Total renovering utvändigt i Torslanda

Behöver du flyttjänster?

Vi är mångsidiga

Glömde vi säga att vi även erbjuder flyttstädning och flyttjänster? Så är dock fallet med DRM – Bygg. Kanske du till och med behöver en renovering i din nya bostad innan du flyttar in? Vi gör rubbet åt dig – renoverar, bygger nytt, städar och hjälper dig packa flyttlasset och drar det. Slipp att leta upp en massa företag som ska avlösa varandra – på DRM – Bygg är du i säkra händer från A till Ö.

Våra tjänster

Totalrenovering invändigt - DRM - Bygg

Totalrenovering invändigt

Totalrenovering utvändigt - DRM - Bygg

Totalrenovering utvändigt

Lokalvård - DRM - Bygg

Lokalvård

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Utbytestjänster

Ibland kan man behöva byta ut ett och annat i hemmet. Din brunn kanske har sett bättre dagar eller dina köksskåp behöver monteras ned och bytas ut av nya. På DRM – Bygg kan vi tillhandahålla olika typer av utbytestjänster som involverar de flesta rum i hemmet eller utomhus. Behöver din fasad bytas ut till viss del? Då finns vi där. Har du länge gått och gruvat dig åt att byta ut fönsterkarmar och dörrar? Ring oss – vi byter ut gammalt mot nytt när du vill göra en total renovering invändigt eller en total renovering utvändigt.
Vi ser fram emot att höra av dig.