Snickeriarbeten i Nacka

Snickeriarbeten i Nacka

Vi på DRM Bygg AB är specialister på snickeriarbeten.  Oavsett om du är företagare eller privatperson kan du behöva en snickare. Att renovera innebär oftast att någon form av snickeriarbete måste utföras och det är där vi kommer in i bilden. Vi snickrar och bygger för alla behov, stora som små. Med vår hjälp får du ett professionellt utfört arbete till rätt pris.

Investera i en renovering

Att utföra renoveringar kan vara ett nödvändigt ont för att se till att en byggnad bibehålls i gott skick, men i många fall är en renovering ett sätt att höja värdet på sin bostad. Även om ett äldre kök från 60-70-talet är välfungerande, kan ett modernt kök markant höja värdet på bostaden. Äldre planlösningar kan också sänka värdet på bostaden, men genom att öppna upp och skapa nya och fräscha ytor känns hemmet mer modernt och därmed höjs värdet på det.

Oavsett om du vill ha hjälp med att ordna ett nytt kök, ny planlösning eller något helt annat, hjälper våra duktiga snickare dig att få precis det du vill ha enligt dina preferenser.

snickeriarbeten
snickeriarbeten

Investera i en uteplats

En uteplats är oftast en viktig del av bostaden och en trevlig uteplats gör mycket för livskvaliteten i vardagen. Många värdesätter att kunna sitta ute och ta sig en kopp kaffe när vädret tillåter och där spelar en trevlig uteplats en viktig roll. Vi kan hjälpa dig att få en trevlig uteplats oavsett om du bor i lägenhet eller hus. Våra duktiga snickare kan snickra ihop en trevlig altan, vindskydd eller trädäck för att göra just din uteplats trevligare att vistas på. Sedan kan du inreda den precis så som du själv vill ha den så att du får de rätta förutsättningarna för att kunna sitta ute och njuta, ensam eller med familj och vänner. Självklart kan vi hjälpa dig att utforma en uteplats som passar där du bor och som uppfyller dina krav på bekvämlighet och funktion.

Våra snickare hjälper dig

Med vår breda kompetens och långa erfarenhet kan vi hjälpa dig att färdigställa ditt byggprojekt. Tveka inte att kontakta oss och berätta om ditt projekt. Om du vill kan vi samtidigt boka ett möte för att utfärda en offert till dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig.