Plattsättning i Huddinge

VÅRA TJÄNSTER PASSAR PERFEKT FÖR DIG SOM BEHÖVER HJÄLP MED PLATTSÄTNING. 

Plattsättning i Huddinge

Våra tjänster inom DRM Bygg AB vänder sig till dig som vill ha ett pålitligt byggföretag inom plattsättning och snickeriarbeten. Det finns många fördelar med att utföra olika renoveringar och förbättringar i sin bostad, men oavsett om man bygger nytt från grunden eller vill förbättra en befintlig fastighet hjälper vi gärna till.

Det finns många tillfällen då man behöver utföra plattsättning av olika slag. Plattsättning kan ske både inomhus och utomhus. Vi kan hjälpa dig att få till en riktigt bra plattsättning, vid nybyggnation eller renovering. Inget projekt är för stort eller för litet för oss och vi ger dig gärna tips och råd för att du ska få det bästa resultatet efter dina önskningar.

plattsättning
plattsättning

INVESTERA I BADRUM, KÖK OCH TRÄDGÅRD

Att sätta plattor i badrummet är ett bra sätt att investera i sitt badrum. Det är nämligen lite mer lyxigt att ha ett helkaklat badrum och därför kommer ett kaklat badrum att höja värdet på din bostad. Om du vill ha kakel i badrummet kan vi ordna så att du får ett perfekt resultat precis efter dina önskemål och preferenser.

Köket, precis som badrummet, anses vara mer lyxigt med snyggt kakel på väggarna. Många kök har kakel från flera decennier bakåt i tiden. Genom att byta ut de gamla kakelplattorna till något som är mer modernt och fräscht höjer du värdet på din bostad. Dessutom kan det vara fördelaktigt att investera i ett nytt golv samtidigt. I utrymmen som köket och hallen i entrén kan det vara smidigt med klinker på golvet. Vill man dessutom höja värdet ännu mer på bostaden kan man investera i golvvärme.

Det finns många fördelar med att investera i sin trädgård och/eller garageuppfart i form av plattsättning. Till skillnad från grus ligger plattorna på plats, de kräver inget underhåll och de lämpar sig dessutom för värmeslingor. Att ha en uteplats med stenplattor istället för grus är därför oftast ett bättre val. Snö och is smälter bättre på stenplattor, de är skönare att gå barfota på och ligger kvar efter snöskottning till skillnad från grus.

Kontakta oss för plattsättning

Oavsett om vi ska utföra plattsättning inomhus eller utomhus kan du känna dig trygg med att vi utför alla våra arbeten på ett säkert och fackmannamässigt vis. Vi innehar alla licenser och besitter den rätta kompetensen för att du ska kunna få ett korrekt utfört arbete efter alla lagar och regler kring plattsättning i våtutrymmen och i samband med värmeslingor. Varmt välkommen att höra av dig för att få en kostnadsfri offert.